Buletin

Luna Maya akui dirinya punca hubungan tak kekal

Penulis: Ashraf Nasser

Luna Maya kini menikmati kehidupan solo selepas putus cinta dengan Reino Barack.
Luna Maya kini menikmati kehidupan solo selepas putus cinta dengan Reino Barack.

19 Nov – Pelakon sensasi Indonesia, Luna Maya mengakui dirinya menjadi punca kepada kegagalan hubungan cintanya dengan bebekas teman lelaki sebelum ini.

Luna berkata demikian bagi menjawab soalan daripada rakan pengacara Ayu Dewi yang bertanya mengenai hubungan cintanya berikutan bekas-bekas teman lelakinya mendirikan rumah tangga selepas putus cinta dengannya.


"Yang salah adalah saya. Saya salah kerana membiarkan diri berada terlalu lama dalam hubungan tanpa memikirkan untuk membawa hubungan itu ke fasa seterusnya," ujarnya yang dipetik dari DetikHot.

Bekas teman lelaki terakhir Luna iaitu seorang ahli perniagaan Reino Barack telah mendirikan rumah tangga dengan aktres popular Syahrini selepas hubungan cinta dengan Luna kanda di tengah jalan.

Malah Reino juga sempat mengeluarkan kenyataan ringkas yang mengatakan dirinya selama ini membiarkan dirinya hanyut dalam hubungan yang sebenarnya tidak berpenghujung, sebelum membuat keputusan untuk mendirikan rumah tangga dengan wanita lain.

Dalam pada itu, pelakon "Tembus" itu berkata dalam sesebuah hubungan itu perlukan kedua-dua pihak untuk berusaha untuk membawa hubungan itu ke peringkat seterusnya dan bukannya mengharapkan kepada sebelah pihak sahaja.

Selepas putus cinta dengan Reino, Luna kembali digosipkan menjalin hubungan dengan bekas teman lelaki iaitu penyanyi popular Aeril NOAH, bagaimanapun tiada sebarang perkembangan mengenai gosip itu.

(Sumber foto: Luna Maya Instagram)

Cinema Online, 19 November 2020


Showtimes